Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

S Mercatorom u beskompromisne sate

Mercator2Ono u čemu će se, jednim dijelom, ogledati ovogodišnja volonterska akcija 72 sata bez kompromisa, koju peti put za redom organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., bit će prikupljanje hrane i potrepština za pakete potrebitim obiteljima, korisnicima pučkih kuhinja, dječjih i staračkih domova te izbjeglicama.

Tako će u nekoliko bh. gradova mladi volonteri imati priliku unutar poslovnica trgovačkog lanca Mercator, prikupljati potrebno. Inače, ovo je prva godina kako je i ovaj trgovački lanac prepoznao misiju volonterske akcije 72 sata bez kompromisa te rado pružio podršku.

Dodajmo kako je Mercator najveći slovenski trgovački lanac supermarketa u Sloveniji u vlasništvu hrvatske tvrtke Agrokor. Osnovan je 1949. pod imenom Živila Ljubljana. Četiri godine kasnije, kolektiv je dobio svoje sadašnje ime. Pored Slovenije, Mercator je proširio svoj lanac prodavaonica u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE