Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi Travničani također otvorili veliki volonterski projekt 72 sata bez kompromisa

Travnik kscU četvrtak, 27. travnja, oko 80 volontera Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku, započelo je s realizacijom mini projekata u sklopu akcije 72 sata bez kompromisa. U pitanju je najveća volonterska akcija u našoj zemlji čiji je nositelj Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz Sarajeva.

IMG 8695Projekt, koji tijekom naredna tri dana uključuje mlade u humanitarne, ekološke i obrazovne aktivnosti u lokalnoj zajednici, pokazuje drugo lice mladih koji ovim projektom dokazuju da žele doprinijeti u stvaranju pozitivnih promjena u zajednicama u kojima žive.

Osim učenika, ove godine su se u realizaciju projekta uključili i profesori koji će mladima biti podrška na ukupno trinaest humanitarnih i ekoloških projekata na području Travnika i Viteza. Mladi u naredna tri dana rade na prikupljanju osnovnih životnih potrepština za potrebite u velikim tržnim centrima Bingu i Konzumu u Travniku, animiraju korisnike staračkih domova u Travniku i Dubravici te uređuju okoliš i rijeku Lašvu.

IMG 8695Naziv bez kompromisa podrazumijeva nesebičan volonterski rad na aktivnostima o kojima mladi dobiju informacije tek po otvaranju projekta zbog čega je ovaj projekt još privlačniji mladima koji su svoje prijave za sudjelovanje na aktivnostima počeli slati prije nekoliko mjeseci.

Preko 950 volontera širom Bosne i Hercegovine sudjeluje na ovogodišnjoj akciji. Pozivamo građane naših lokalnih zajednica da budu dio pozitivnih promjena i podrže naše volontere tijekom naredna tri dana!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE