Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mališani iz vrtića "Anđeli čuvari" u akciji "72 sata bez kompromisa"

Vrtic andjelicuvari 72sataDjeca iz vrtića Anđeli čuvari koji djeluje u skolpu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, također sudjeluju u petoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa.

Mališane su tete iz vrtića Jelena Grubišić i Valentina Barišić te Milena Markwiok volonterka iz Njemačke, kroz jednu radionicu najprije upoznale s pojmom volonterizma. Najmlađima je objašnjeno što to znači i koji je cilj takvih akcija. Predstavljeni im je projekt 72 sata bez kompromisa, a nakon toga su prionuli na posao i time dali svoj doprinos. Njihov zadatak bio je vlastitim ručicama oslikati logo ovogodišnje volonterske akcije, a ti radovi bit će izloženi u nedjelju 30. rujna na izložbi u Nadbiskupijskom centru za mlade  Ivan Pavao II.

Medijski tim akcije "72 sata bez kompromisa"

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE