Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi Gromiljaka nastavljaju s volonterskim aktivnostima

Gromiljak 72 drugidan 7Mladi župe Imena Marijina iz Gromiljaka i danas nastavljaju s volonterskim aktivnostima. Jedna grupa volontera nastavlja jučerašnje aktivnosti družeći se s djecom u Centru za rehabilitaciju „Duga“, dok su ostali raspoređeni na nove zadatke. Radionicu 72 sata bez kompromisa i svijest o vrijednostima u našem životu, za više razrede osnovne škole danas, predaju četiri volontera.

Gromiljak 72 drugidan 11Mnogi mladi su odlučili počistiti neke prostore svoga mjesta pozivajući na taj način da se probudi svijest o očuvanju okoliša. Čiste rijeku Mlavu i školsko dvorište O.Š. Gromiljak. Desetero mladih danas volontira i ispred samoposluga Bingo i Konzum prikupljajući namirnice za siromašne župljane s Gromiljaka. Nakon večerašnjeg odmora i okrjepe, sutra nastavljaju s aktivnostima koje su za dobro pojedinca i zajednice.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE