Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

SLUŽBENA STRANICA CENTRA ZA MLADE „IVAN PAVAO II.“ PONOVNO U FUNKCIJI

Izgled stranice Centra za mladeNakon više mjesečnih hakerskih napada na službenu stranicu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ zbog kojih je rad stranice bio onemogućen, NCM „Ivan Pavao II.“ u suradnji s tvrtkom SIK computers osmislio je i dizajnirao novu stranicu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koja je u funkciji.

„Zbog problema sa službenom stranicom, sve vijesti o aktivnostima koje je NCM „Ivan Pavao II.“ realizirao u proteklom razdoblju objavljivali smo na facebook stranici, te istovremeno radili na izradi i dizajnu nove stranice. Novi stranica prati trendove i sigurni smo da će se svidjeti mladima koji su ciljna skupina NCM „Ivan Pavao II.“. – poručuju djelatnici NCM-a „Ivan Pavao II.“

Nova stranica NCM „Ivan Pavao II.“ donosi i nove rubrike, zato pozivamo sve mlade koji s nama žele podijeliti svoje priče, razmatranja, kolumne, iskustva o nekim aktivnostima i projektima da nam vijesti i fotografije šalju kako bi ih uvrstili u rubriku „Glas mladih“. Sve vijesti i fotografije možete slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osim izrade stranice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u funkciju je puštena i nova stranica Fondacije za stipendiranje studenta „FONSS“ koju možete pratiti na www.fonss.org.

Dobrodošli!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE