Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Vidoši: Beskompromisno za školu najmlađih

Vidosi akcija 1Ove godine, prigodom pete volonterske akcije 72 sata bez kompromisa koju organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u područnoj školi u Zagoričanima koja pripada Osnovnoj školi Fra Lovro Karaula u Livnu pokrenuta je akcija pravljenja sunčanog sata.

Učiteljice Adela Vrdoljak i Danijela Pavić zajedno s nekoliko roditelja i djece, 29. rujna započeli su pravljenje sunčanog sata u dvorištu područne škole. Tim od 10-ak volontera vjeruje da će im se u daljnjoj akciji pridružiti još više onih koji su spremni beskompromisno pokloniti nekoliko svojih sati. U planu imaju slaviti nedjeljnju svetu misu u 9:30 sati u filijalnoj crkvi Bl. Leopolda Mandića u Zagoričanima koja pripada župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Nakon toga uslijedit će nastavak radova na izradi sunčanoga sata za najmlađe školarce. Susret će završiti zajedničkom molitvom, motivacijskim igricama, a vjerojatno i nekim druženjem uz kavu i sok.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE