Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

BLAGOSLOV NADBISKUPIJSKOG CENTRA ZA PASTORAL MLADIH „IVAN PAVAO II.“

IMG 2961Na blagdan Sveta tri kralja, 06.01.2017. Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ posjetio je župnik vlč. Ante Jelić kako bi blagoslovio Centar i njegove djelatnike, te ih tako, s Božjim blagoslovom uveo u novu 2017.-tu godinu.

Velečasni Ante Jelić  je s ravnateljem dr. Šimom Maršićem i djelatnicima centra posjetio dječji vrtić „Anđeli čuvari“ te zazvao blagoslov njegovim djelatnicama i mališanima, moleći za njih, njihove obitelji i voljene, te za značajnu i odgovornu ulogu koju najmlađi članovi našeg društva, kao i njihovi vaspitači, imaju za opće dobro.

IMG 2937

Za Božji blagoslov uz župnika Jelića, pomolili su se u auli Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ i svi njegovi djelatnici, osobito moleći da Duh Sveti ispuni sve njih i one koji dolaze u Centar, te da Božje svjetlo usmjerava njihov rad, kako bi i sami bili nosioci svjetla u društvu.

Potom je uslijedio zajednički svečani ručak kojim je obilježen današnji blagdan i radost zajedništva koje je u Centar još jednom unio Božji blagoslov.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE