Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Travnik: Uručena hrana za korisnike Merhameta

Merhamet Travnik 1Tijekom realizacije velikog volonterskog projekta 72 sata bez kompromisa koji u Bosni i Hercegovini već petu godinu realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. veliki broj volontera okupio je i Katolički školski centar Petar Barbarić iz Travnika. Vrijedni volonteri iz Travnika tijekom trajanja akcije radili su na prikupljanju osnovnih životnih namirnica u velikim tržnim centrima Bingu i Konzumu.

Merhamet Travnik 2Cilj ove akcije bio je prikupiti i osigurati barem minimalne količine osnovnih životnih namirnica (ulje, brašno, tjestenina i higijenske proizvode) za korisnike muslimanskog dobrotvornog društva Merhamet u Travniku.
Građani Travnika su prepoznali napore naših mladih i u velikom se broju odazvali na ovu akciju. Tijekom trodnevne akcije prikupljeno je više od pet kolica osnovnih namirnica, a skupljena su i financijska sredstva koja su dodijeljena Merhametu, u srijedu 4. listopada. Naši volonteri su vrijedno radili na razvrstavanju hrane, pakiranju i raspodjeli, a osoblje Merhameta je iskazalo zahvalnost našem školskom Centru i mladima koji su izdvojili svoje vrijeme i trud za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Merhamet Travnik 3Također, Nadbiskupsko sjemenište Petar Barbarić je, uz ove količine hrane, dodijelilo dodatne pakete koji će zasigurno pomoći Merhametu da prehrani svoje korisnike u narednim mjesecima. Zahvaljujemo se našim volonterima, školskom Centru i Merhametu za suradnju na ovogodišnjoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE